Arroz espirulina con frijoles negros y espinacas

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porciones

Suroviny

  • 1 diente de ajo
  • 80 g de cebolla
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de jitomate triturado, enlatado
  • 400 g de agua
  • 100 g de hoja de espinaca fresca
  • 2 cdita de espirulina en polvo
  • 1 cdita de sal
  • 200 g de arroz
  • 150 g de frijoles negros enlatados y escurridos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porciones

Sodík 2695 mg
Protein 30.7 g
Kalorie 4779.4 kJ / 1142.3 kcal
Tuk 22.7 g
Vláknina 16.5 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 204.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...