Pochierte Vanillebirnen mit Vanillesauce und gebackenen Streuseln

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 Portion

Suroviny

Gebackene Streusel
  • Mandeln
    20 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Zucker
    40 g
  • Weissmehl
    40 g
    40 g Kokosmehl
Lorbeer-Vanillesauce
  • Milch
    300 g
  • Eigelb
    4
  • Zucker
    50 g
  • Lorbeerblatt, frisch
    5
Pochierte Birnen
  • Wasser
    250 g
  • Weisswein, trocken
    500 g
  • Mandellikör, alle Sorten
    20 g
  • Zucker
    30 g
  • Sternanis
    1
  • Vanilleschote Mark ausgekratzt
    1
  • Birne fest, geschält (Sorte Conference)
    6
  • Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
    120 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 50 mg
Protein 6 g
Kalorie 2080 kJ / 497 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 8.9 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 79 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...