Cassoulet de haricots et salsiccia

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 400 g de bouillon de légumes chaud
  • 500 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 1 c. à café de sel
  • 2 feuilles de laurier, sèches
  • 400 g de saucisse italienne sans la peau
  • 280 g de bulbes de fenouil détaillés en morceaux (3 cm)
  • 500 g de haricots blancs en conserve, rincés et égouttés
  • 1 bouquet de persil frais haché

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1426.1 mg
Protein 29.5 g
Kalorie 2335.4 kJ / 558.2 kcal
Tuk 31.6 g
Vláknina 10.8 g
Nasycený tuk 10.1 g
Sacharidy 41.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...