Pâté aux champignons

Pâté aux champignons

4.5 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • 200 g de pâte feuilletée en rouleau (1-2 mm)
  • 50 g de mozzarella
  • 10 brins de persil frais les feuilles uniquement
  • 30 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de champignons frais en quartiers
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g de Porto
  • 100 g de fromage en tranches (par ex. Gruyère, Gouda etc.)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9.4 g
Kalorie 1243 kJ / 297 kcal
Tuk 20.9 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...