Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 300 g de pâte sèche type cornettes, (cuisson 10-12 minutes)
- 2 œufs
- 150 g de jambon, cuit, en dés
La sauce
- 250 g de tomates-cerises
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre aromatisé aux herbes
- ½ c. à soupe de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 10 g), ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2336 kJ / 557 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Salade de cervelas au fromage
10 Min
Salade de pâtes
35min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Macaronis du chalet
45 Min
Fromage d’Italie pané
40min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Rösti bernois
40min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min
Gratin de cornettes
50min