Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 300 g de pâte sèche type cornettes, (cuisson 10-12 minutes)
- 2 œufs
- 150 g de jambon, cuit, en dés
La sauce
- 250 g de tomates-cerises
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre aromatisé aux herbes
- ½ c. à soupe de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 10 g), ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2336 kJ / 557 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaronis à la montagnarde
30 dk
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Salade de cervelas au fromage
10 dk
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Salade de pâtes
35 min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Gratin de cornettes
50 min
Sauce à salade à la française
20 min
Rösti bernois
40 min