Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 13hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Vanilla Ganache (the day before)
  • gelatin sheets (approx. 2 g each)
    2
  • cold water to soak
  • white chocolate cut into pieces
    85 g
  • cream, 35 % fat
    395 g
  • vanilla pod seeds only
    1
    2 tsp vanilla paste
Caramel
  • sugar
    100 g
  • butter, unsalted in pieces
    45 g
  • cream, 35 % fat room temperature
    3 g
Pecan Praline
  • pecan nut divided
    315 g
  • water
    30 g
  • sugar
    115 g
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • puff pastry
    1 sheet
  • powdered sugar
    15 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 215.2 mg
Protein 9.6 g
Kalorie 4472.9 kJ / 1069 kcal
Tuk 88.6 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 31.7 g
Sacharidy 72.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...