Easy Chinese beef and tomato

4.3 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • beef rump steak cut into slices (4 x 0.5 cm thick)
    600 g
  • Shaoxing wine
    25 g
  • white pepper
    ⅛ tsp
  • bicarbonate of soda
    2 tsp
  • cornflour
    2 tsp
  • water plus an extra 1 tbsp
    200 g
  • vegetable oil
    50 g
  • sesame oil
    10 g
  • brown onion cut into wedges
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger cut into pieces
    3 cm
  • Meat stock paste
    1 tbsp
  • oyster sauce
    2 tsp
  • red capsicum cut into pieces (approx. 2 cm)
    100 g
  • tomato paste
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    2 pinches
  • white sugar
    25 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh tomatoes cut into wedges
    400 g
  • cooked rice to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1400.1 mg
Protein 33.4 g
Kalorie 2179.7 kJ / 521 kcal
Tuk 33.9 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sacharidy 19.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...