三文鱼菌菇烩饭

3.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 甜椒 任何颜色,切1-2厘米小片
    150 - 180 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 新鲜综合菇类 切小块或段
    100 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 红椒粉 (volitelně)
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 短粳米
    200 克
  • 新鲜三文鱼块 切2-3厘米块
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 637.7 mg
Protein 21.5 g
Kalorie 1963.2 kJ / 470 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 11.1 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 68.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...