芦笋、西兰花和蘑菇烩饭

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 甜椒 任何颜色,切1X2厘米片
    150 - 180 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 绿芦笋 切2-3厘米段
    100 克
    100 克 四季豆,冷冻
  • 西兰花, 切小朵
    150 克
  • 蘑菇 一切四
    100 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 红椒粉 (volitelně)
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 短粳米
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 611.1 mg
Protein 10.4 g
Kalorie 1486.2 kJ / 356 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 11.6 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 71.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše