
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pistaches vertes décortiquées
- 12 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 150 g de lait
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 4 g de sel
- 50 g de beurre à température ambiante, en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe bombées de crème de pistache
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 233 kcal / 975 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 32 g
Alternativní recepty
Cinnamon rolls en croûte de noix caramélisées
3hod. 30min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4hod. 10min
Babka aux myrtilles
4hod. 50min
Brioche à la cannelle glacée
2hod. 20min
Kanelbullars scandinaves
4hod. 40min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2hod. 25min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3hod.
Cake pistache et fleur d'oranger
1hod.
Babka choco-noisettes
2hod. 55min
Muffins crumble aux myrtilles
45min
Cake citron-pavot
1hod. 45min
Cake marbré, glaçage rocher
2hod. 15min