Zařízení & příslušenství
牛肉焖饭
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
大米 淘洗干净160 克
-
水 浸泡用适量
-
油10 克
-
白洋葱 切1x1厘米块60 克
-
胡萝卜 切1x1厘米块60 克
-
牛肋条 切2x2厘米块120 克
-
水140 克
-
盐2 - 3 克
-
料酒20 克
-
土豆 1x1厘米块50 克
-
蚝油5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
419.8 mg
Protein
10.2 g
Kalorie
1396.7 kJ /
333.8 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
3.3 g
Sacharidy
49.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína