牛肉焖饭

2.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 大米 淘洗干净
    160 克
  • 浸泡用
    适量
  • 10 克
  • 白洋葱 切1x1厘米块
    60 克
  • 胡萝卜 切1x1厘米块
    60 克
  • 牛肋条 切2x2厘米块
    120 克
  • 140 克
  • 2 - 3 克
  • 料酒
    20 克
  • 土豆 1x1厘米块
    50 克
  • 蚝油
    5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 419.8 mg
Protein 10.2 g
Kalorie 1396.7 kJ / 333.8 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 49.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...