Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Milch
- 50 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 450 g Mehl
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Bund Rosmarin, ohne Stiele
- 1 Bund Thymian, ohne Stiele
- 100 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 160 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 160 g Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 60 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgursalat
45min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Paprikabrösel
30min
Auberginen-Mandel-Dip
20min
Tomaten-Kartoffel-Salat
1h 20min
Himbeer-Sekt
1h 30min
Couscous-Kräuter-Salat
40min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Gurken-Minz-Raita
25min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min