Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 150 g Armagnac
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier
- 120 g Zucker
- ½ TL Salz
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 550 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pflaumen-Sandkuchen
1óra 40p
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Englische Früchtekuchen
3h 30min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1sa
Badische Apfeltorte
1óra 40p
Aprikosen-Tarte
4h
Aprikosengugelhupf
2h
Nusstarte mit Aprikosen
1sa
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1sa 10 dk
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1sa
Kirsch-Orangen-Kuchen
1sa 15 dk
Rhabarber-Tiramisu
3hod.