Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 150 g Armagnac
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier
- 120 g Zucker
- ½ TL Salz
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 550 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1741 kJ / 416 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1h 10min
Aprikosen-Mokka-Kekse
2h 40min
Kirsch-Clafoutis
1h 10min
Rhabarber-Käsekuchen
7 Std. 30 Min
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40 min
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min
Apfel-Wein-Tarte
3h
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5h 45min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 godz.
Badische Apfeltorte
1h 40min