Zařízení & příslušenství
Far Breton
Příprava 20min.
Celkový 9hod. 20min.
6 Portionen
Suroviny
-
Pflaumen halbiert, entsteint450 g
-
Armagnac150 g
-
Butter zum Einfetten
-
Eier5
-
Zucker120 g
-
Salz½ TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten180 g
-
Milch550 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
13 g
Kalorie
1741 kJ /
416 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pflaumen
11 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Pandoro
3hod.
Basilikum-Apfel-Tarte
2hod. 40min.
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1hod.
Kirsch-Clafoutis
1hod. 10min.
Aprikosengugelhupf
2hod.
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2hod. 30min.
Hefe-Gugelhupf
7hod.
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3hod.
Marokkanischer Gugelhupf
1hod. 35min.
Lombardische Aprikosentarte
1hod. 15min.
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1hod.
Badische Apfeltorte
1hod. 40min.