
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Pflaumen halbiert, entsteint
- 150 g Armagnac
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier
- 120 g Zucker
- ½ TL Salz
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 550 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 416 kcal / 1741 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Käsekuchen
7hod. 30min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1hod.
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1hod. 20min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1hod.
Süße Focaccia mit Haselnüssen
2hod. 30min
Apfel-Wein-Tarte
3hod.
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2hod. 10min
Kirsch-Clafoutis
1hod. 10min
Aprikosengugelhupf
2hod.
Birnenkuchen alla Toscana
3hod. 20min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5hod. 40min
Badische Apfeltorte
1hod. 40min