Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Blätter Gelatine, weiß
- 500 g Zucker, braun oder weiß
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Eier
- 200 g weißer Rum
- 1000 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 2 Limetten, unbehandelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1980 kJ / 473 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 godz.
Limoncello-Creme
5h
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Engelsspeise
30min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Zitronen-Parfait
4h 30min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Himbeerwolke
2h 10min
Zabaglione
15 Min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Panna Cotta al caffè
5h