Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Birnen (800 g)
- 10 Blätter Gelatine, weiß
- 250 g Mascarpone
- 400 g Naturjoghurt
- 10 g Zitronensaft
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Birnendicksaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 844 kJ / 202 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Walnusssoufflé
1j 15 menit
Ananas-Kokos-Pudding
2h
Engelsspeise
30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Quark-Mousse
5 godz.
Zitronen-Joghurt-Mousse
1j 15 menit
Kokos-Vanille-Pudding
1j 15 menit
Bayerische Creme
8 Std.
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min