Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Birnen (800 g)
- 10 Blätter Gelatine, weiß
- 250 g Mascarpone
- 400 g Naturjoghurt
- 10 g Zitronensaft
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Birnendicksaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 844 kJ / 202 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Engelsspeise
30min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Ananas-Kokos-Pudding
2 Std.
Schoko-Grießflammeri
5h 20min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Erdbeermousse
4hod. 15min
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
1 Std. 15 Min
Pfirsichschaum
10min
Schoko-Pfirsich-Trifle
2 Std.
Quarkcreme mit Orange
2 Std.