Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Birnen (800 g)
- 10 Blätter Gelatine, weiß
- 250 g Mascarpone
- 400 g Naturjoghurt
- 10 g Zitronensaft
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Birnendicksaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 844 kJ / 202 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caipirinha-Creme
3h 30min
Brombeer-Quark-Terrine
8h
Quarkcreme mit Orange
2j
Apfel-Quark-Trifle
1j 30 menit
Engelsspeise
30 min
Cassata-Creme
20 min
Gratinierte Kirschen
30 min
Cappuccino-Traum
3h 30min
Erdbeermousse
4h 15 min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1j
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Beeren-Dickmilch-Dessert
1 Std. 15 Min