Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 500 g Wasser
- 800 g Roastbeef, zimmertemperiert
- 1 TL Salz
- 3 EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 1 Bund Thymian
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
Remoulade
- 250 g Öl
- 100 g Milch
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Gewürzgurken, halbiert, und 4 EL Gewürzgurkensud
- 80 g Apfel, in Stücken
- 2 Eier, hart gekocht
Fertigstellung
- 3 Römersalatherzen, in Blätter geteilt
- 20 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Kresse-Beet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2179 kJ / 521 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1134 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Remoulade
10min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1 Std.
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5h 20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Chefsauce
10min
Espressodressing
5 Min
Zitrus-Aioli
10min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 godz. 20 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min