Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roastbeef
- 500 g Wasser
- 800 g Roastbeef, zimmertemperiert
- 1 TL Salz
- 3 EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 1 Bund Thymian
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
Remoulade
- 250 g Öl
- 100 g Milch
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Gewürzgurken, halbiert, und 4 EL Gewürzgurkensud
- 80 g Apfel, in Stücken
- 2 Eier, hart gekocht
Fertigstellung
- 3 Römersalatherzen, in Blätter geteilt
- 20 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Kresse-Beet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2179 kJ / 521 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1134 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Sauce Hollandaise
15min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Pikante Gewürzäpfel
40min
Crème brûlée
6h
Graved Lachs
48j
Remoulade
10 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Putello Tonnato
4h