Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 400 g Brie, in Stücken
- 250 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Stücken
- 300 g Nordseekrabben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Bund Dill, ohne Stiele, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Lachs-Cannelloni
50 min
Spargel-Scampi-Terrine
10óra
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1 godz. 30 min
Apfel-Speck-Muffins
40 min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Lachsrolle
3h 30min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 godz. 10 min
Zwiebel-Schinken-Quiche
1 godz. 30 min