Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Milch
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Ei
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1000 g Weißkohl, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Öl
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 300 g Crème fraîche
- 2 Eigelb
- Saure Sahne zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2116 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1 godz.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Watruschki
1 godz. 40 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1h 20min