Zařízení & příslušenství
印度咖哩烤雞捲
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
去皮雞胸 切塊(3 公分)500 克
-
匈牙利甜紅椒粉2 大匙
-
葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)1 茶匙
-
新鮮檸檬汁20 克
-
香蒜粉1 茶匙
-
乾薑粉1 茶匙
-
新鮮香菜葉4 大匙
-
原味優格140 克
-
鹽½ 茶匙
-
墨西哥薄餅皮 ( Ø 22 公分)4
-
新鮮香菜葉 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
2930.9 mg
Protein
136.3 g
Kalorie
5621.3 kJ /
1343.5 kcal
Tuk
34.8 g
Vláknina
11.5 g
Nasycený tuk
8.7 g
Sacharidy
117.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
世界的捲餅
15 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan