早餐(蒸水果玉米和西兰花、鸡蛋羹、低脂牛奶)

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 人份

Suroviny

  • 蒸煮用
    300 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    1 颗
  • 蒸蛋用
    100 克
  • 1 小撮
  • 玉米 选择水果玉米,见要诀
    275 克
  • 西兰花 切小朵
    100 克
  • 生抽 见要诀
    1 茶匙
  • 低脂牛奶
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 595.2 mg
Protein 23.5 g
Kalorie 1994.6 kJ / 398 kcal
Tuk 15.5 g
Vláknina 8.1 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 43.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...