Bolo de amêndoa e gila da Margarida Fernandes

4.9 8 rating
Příprava 50min.
Celkový 4hod. 50min.
8 fatias

Suroviny

Doce de gila
  • abóbora chila
    1
  • água
    1000 g
  • açúcar
    500 g
  • pau de canela
    1
  • casca de limão
    3 tiras de
Bolo
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • amêndoa s/ pele
    350 g
  • açúcar
    350 g
  • ovos
    7
  • farinha p/ bolos
    50 g
Ovos-moles
  • água
    70 g
  • açúcar
    190 g
  • gemas de ovo
    8
Fios de ovos
  • gemas de ovo
    12
  • água
    500 g
  • açúcar
    500 g
Cobertura
  • açúcar
    120 g
  • manteiga s/ sal à temperatura ambiente
    180 g
  • leite
    60 g
Montagem
  • amêndoa granulada torrada, mais q.b. p/ decorar
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fatia

Sodík 169.5 mg
Protein 25.5 g
Kalorie 6569.6 kJ / 1570.2 kcal
Tuk 60.4 g
Vláknina 10.4 g
Nasycený tuk 18.9 g
Sacharidy 246.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...