Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g água, mais q.b. p/ ferver
- 80 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
15
g xarope de agave
nebo 15 g geleia de arroz - 450 g mistura de farinha para pão sem glúten, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
-
10
g manteiga
nebo 10 g azeite - 1 ovo
- 1 c. sopa de bicarbonato de sódio (ver dica)
- 2 c. sopa de leite
- 1 c. sopa de sementes de papoila
- 1 c. sopa de sementes de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1267 kJ / 302.8 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 647.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de frango
2 Std.
Bolachas dominó
2 Std. 20 Min
Fermento para bolos sem glúten
5 Min
Pastéis de batata
2 Std.
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1h 30min
Bolachas de amendoim com chocolate
50 Min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Muffins de batata-doce
30 Min
Pão turco
2h 10 min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8 godz.
Argolas de limão e canela
2 Std. 15 Min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1 Std. 45 Min