Zařízení & příslušenství
藍莓馬斯卡彭起司蛋糕
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
10 塊
Suroviny
藍莓糖漿
-
新鮮藍莓200 克
-
細砂糖25 克
-
黃檸檬汁20 克
-
奶油 抹油用
餅乾餅皮
-
奶油 切塊40 克
-
原味消化餅乾200 克
起司餡
-
瑪斯卡澎乳酪500 克
-
甜煉乳350 克
-
黃檸檬汁70 克
-
新鮮藍莓 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
7.2 g
Kalorie
1989.9 kJ /
475.6 kcal
Tuk
31 g
Sacharidy
41.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
炎夏解方
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan