Pâtes vertes sauce parmesan

Pâtes vertes sauce parmesan

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 60 g d'épinards frais
  • 400 g de farine de blé semi-complet
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 80 g d'eau
  • 2 c. à soupe de parmesan râpé
  • 4 c. à soupe de crème fraîche
  • 2 pincées de poivre blanc moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 199.9 mg
Protein 16.5 g
Kalorie 2007.7 kJ / 479.9 kcal
Tuk 10.6 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 77.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...