Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive - 200 g de poivron rouge, coupé en morceaux (2 cm)
- 170 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 1166 kJ / 278 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 9 mg
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min