Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 30 g amêndoa s/ pele
- 250 g farinha tipo 65
- 150 g manteiga fria cortada em cubos
- 80 g açúcar
- 1 ovo
Recheio
- 400 g natas
- 80 g açúcar
- 10 g manteiga
- 400 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Chantilly
- 600 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 30 g açúcar
- 5 - 10 gotas de sumo de lima
- Cacau em pó q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2236 kJ / 535 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bolo de chocolate riscado
1 Std.
Tarte de mousse de chocolate com morangos
1h 30min
Tarte de chocolate com natas
45 Min
Semifrio de morango
6h
Tarte de avelã com leite condensado
1 Std.
Cheesecake de chocolate
4 Std. 10 Min
Tarte de chocolate e avelã
1 Std. 10 Min
Mousse rápida de framboesa
15 Min
Gelado bom
10u.
Mousse de chocolate com natas
4 Std.
Tarte de mousse de chocolate
12h 30 min
Tarte de leite e chocolate
4 Std.