Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 150 g pão de véspera
Recheio
- 15 g salsa
- 650 g polvo descongelado cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g água
- 50 g azeite
- 100 g farinha
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Massa
- 250 g farinha tipo 65
- 320 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 60 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 849 kJ / 203 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Bolinhos de bacalhau
1h
Pataniscas de bacalhau
50min
Rissóis de atum
2h
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Croquetes de atum
1h 30min
Chamuças
1h 30min
Sonhos
1 Std. 10 Min
Pão ralado
24h
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4h
Pastéis de bacalhau
45min