
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné
- 150 g amêndoa s/ pele
- 80 g pistácio s/ casca
- 100 g avelã com pele
- Manteiga q.b. p/ untar
- 250 g açúcar
- 100 g água
Gelado
- 600 g açúcar
- 30 g glucose
- 100 g água
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 8 ovos
- 500 g leite
- 1 c. chá de cremor tártaro
- 800 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Tulipas
- 150 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 150 g açúcar
- 150 g farinha tipo 55
- 150 g claras de ovo (aprox. 4-5 claras )
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 942.5 kcal / 3943.3 kJ
- Protein
- 15.5 g
- Tuk
- 54.1 g
- Sacharidy
- 105.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Sodík
- 120.3 mg
Alternativní recepty
Enrolado de amêndoa
1hod. 45min
Quindins
1hod.
Massa choux
1hod. 30min
Maionese
5min
Crepes
35min
Choux crocante de chocolate e creme de avelã
9hod. 15min
Celestes
2hod. 30min
Tarte de verão com mousse de cereja
4hod.
Tarte de primavera com morango
2hod. 20min
Leche frita
2hod.
Gelado de pastel de nata
8hod. 30min
Profiteroles
1hod. 30min