
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 190 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 150 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- Farinha de centeio tipo 130 q.b. p/ polvilhar
- 160 g água fria, mais q.b, p/ diluir e p/ vapor
- 100 g queijo quark, 20 % gordura
- 400 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 3 c. chá de mistura italiana de ervas secas (tomilho,orégãos, manjericão, alecrim)
- 2 - 3 folhas de salva fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 397 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 26.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mistura rústica de especiarias para pão
Žádné hodnocení
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17hod. 10min
Pão de leitelho
18hod.
Massa-mãe em pó
24hod.
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min