Pão mediterrânico de quark e ervas

Pão mediterrânico de quark e ervas

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 16hod. 40min.
1 Receita completa

Suroviny

Massa-mãe de centeio
  • água
    190 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130
    150 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • Farinha de centeio tipo 130 q.b. p/ polvilhar
  • água fria, mais q.b. p/ diluir e p/ vapor
    160 g
  • queijo quark, 20 % gordura
    100 g
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal
    2 c. chá de
  • mistura italiana de ervas secas (tomilho,orégãos, manjericão, alecrim)
    3 c. chá de
  • folhas de salva fresca
    2 - 3

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Receita completa

Protein 69 g
Kalorie 8501 kJ / 2129 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 26.4 g
Sacharidy 397 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...