Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kirschen entsteint, davon 500 g ganz und 500 g halbiert
- 1 Pck. Zitronensäure
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 30 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1947 kJ / 465 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Erdbeerkonfitüre
30 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 godz. 20 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h