Kirschkonfitüre mit Mandellikör

Kirschkonfitüre mit Mandellikör

4.8 325 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 Schraubgläser

Suroviny

  • Kirschen entsteint, davon 500 g ganz und 500 g halbiert
    1000 g
  • Zitronensäure
    1 Pck.
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL
  • Mandellikör (z.B. Amaretto)
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas

Protein 2 g
Kalorie 1947 kJ / 465 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 106 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...