Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Pfirsiche, entsteint, gelbfleischig, reif, geschält, in Stücken
- 500 g Aprikosen, entsteint, halbiert
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1762 kJ / 421 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Himbeergelee pur
20min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 godz.