Zařízení & příslušenství
Roggebrood
Příprava 15min.
Celkový 10hod.
16 sneetjes
Suroviny
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sneetje
Protein
4 g
Kalorie
516 kJ /
123 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Žádné hodnocení
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min.
Rijst met Zeevruchten
Žádné hodnocení
Spaghetti Bolognese
40min.
Fruit ijs
5min.
Champagne gelei
Žádné hodnocení
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min.
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3hod. 30min.
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min.
Mosselen Marinière
Žádné hodnocení
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1hod. 20min.
Balletjes in tomatensaus
1hod. 10min.