Zařízení & příslušenství
Wit Brood
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 45min.
12 porties
Suroviny
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
396.3 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
863 kJ /
206 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
41.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De smaak van ambachtelijk brood
6 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Minuut Koolsla
10 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Express Aardbeien Dessert
5 Min