Pain d'épeautre

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 12hod.
16 tranches

Suroviny

  • 450 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
  • 300 g de farine blanche d'épeautre
  • 1 cube de levure fraîche (40 g)
  • 500 g de babeurre
  • 30 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel selon les goûts
  • de la farine à pain pour fariner

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Protein 7 g
Kalorie 793 kJ / 189 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...