Kompatibilní verze
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi gialli
- 200 g di farina senza glutine + q.b.
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
Gnocchi rossi
- 250 g di grano saraceno
- 1 barbabietola cotta (120 g circa), sbucciata e a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti, consentita da prontuario
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4163 kJ / 995 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 89.4 g
- Tuk
- 57.2 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Crocchette (senza glutine)
5h 5min
Crostini multigusto (senza glutine)
1 godz. 20 min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2h 30min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2hod. 55min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1 Std. 35 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min