Kompatibilní verze
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi gialli
- 200 g di farina senza glutine + q.b.
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
Gnocchi rossi
- 250 g di grano saraceno
- 1 barbabietola cotta (120 g circa), sbucciata e a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti, consentita da prontuario
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4163 kJ / 995 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 89.4 g
- Tuk
- 57.2 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisèe (senza glutine)
1sa 15 dk
Crocchette (senza glutine)
5h 5min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min