Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di tofu naturale a pezzi
- 20 g di lievito alimentare in scaglie
- 1 cucchiaio di pangrattato
Pasta
- 200 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di curcuma in polvere
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di formaggio vegano tritato, tratto dal capitolo Basi del Libro "Vegan" (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto alla genovese (vegan)
10 min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 godz.
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1 godz.
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40 min
Crocchette di soia
25 Min
Maionese (vegan)
10 min
Insalata russa vegana
45 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 godz. 50 min
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1 godz. 30 min
Pasta fresca senza uova
1h 35min