Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di tofu naturale a pezzi
- 20 g di lievito alimentare in scaglie
- 1 cucchiaio di pangrattato
Pasta
- 200 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di curcuma in polvere
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di formaggio vegano tritato, tratto dal capitolo Basi del Libro "Vegan" (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maionese (vegan)
10min
Maionese vegana
15min
Seitan
4h 15min
Besciamella (vegan)
15min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2 Std.
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Svizzere vegan
1h
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min
Veg-burger (vegan)
1 godz. 10 min
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min