Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 30 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di tofu naturale a pezzi
- 20 g di lievito alimentare in scaglie
- 1 cucchiaio di pangrattato
Pasta
- 200 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di curcuma in polvere
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di formaggio vegano tritato, tratto dal capitolo Basi del Libro "Vegan" (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata russa vegana
45 min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3h 45min
Zaletti (vegan)
50 min
Panini per burger (vegan)
5h
Tiramisù Vegan
3h 20 min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1sa 35 dk
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1h 15 min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Besciamella (vegan)
15min