Kompatibilní verze
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2u. 25min
Bignè con tre mousse
2h
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Flan al salmone affumicato
45 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 λεπτ.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 λεπτ.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Bicchierini capresi
30 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min