Kompatibilní verze
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 192 kJ / 46 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Bicchierini capresi
30min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Bignè a sorpresa
2h
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4u. 50min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Bignè con tre mousse
2h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min