Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di zucchero
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 2 tuorli
-
50
g di olio di semi di girasole + q.b.
nebo 50 g di burro fuso freddo + q.b. - 120 g di farina mix per dolci, come da capitolo Basi + q.b.
- 130 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 1 bustina di vaniglia in polvere, consentita da prontuario
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Torta al cioccolato (senza glutine e senza uova)
45 Min
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1 Std.
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 godz. 10 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2óra 55p
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min