Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di zucchero
- 2 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 2 tuorli
-
50
g di olio di semi di girasole + q.b.
nebo 50 g di burro fuso freddo + q.b. - 120 g di farina mix per dolci, come da capitolo Basi + q.b.
- 130 g di fecola di patate, consentita da prontuario
- 1 bustina di vaniglia in polvere, consentita da prontuario
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci, consentito da prontuario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 916 kJ / 219 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1u.
Torta al cioccolato (senza glutine e senza uova)
45min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane veloce (senza glutine)
1u.
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min