Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 100 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 70 g di mandorle
- 100 g di latte
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 50 g di farina
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 mele golden, sbucciate e a fette sottili
- 30 g di pinoli
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 12 porzioni
- Kalorie
- 18552 kJ / 4432 kcal
- Protein
- 88.8 g
- Sacharidy
- 540 g
- Tuk
- 228 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1h 50 min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15 min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Torta di limone e mandorle
1h 20 min
Torta ricotta e cioccolato
55min
Crostata bigusto
1j 55 menit
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min
Muffin noci e mele renette
50min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata mele e cannella
1h 20 min