Pesto alla genovese (vegan)

Pesto alla genovese (vegan)

4.1 34 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
300 g

Suroviny

  • 80 g di foglie di basilico fresche lavate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di tofu naturale a pezzi
  • 1 pizzico di sale preferibilmente integrale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 3.7 g
Kalorie 2211.6 kJ / 528.6 kcal
Tuk 57.2 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...