
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di foglie di basilico fresche lavate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di tofu naturale a pezzi
- 1 pizzico di sale preferibilmente integrale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 528.6 kcal / 2211.6 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 57.2 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Colomba Vegan
3hod.
Crema pasticcera (vegan)
15min
Formaggio vegano tritato
10min
Crêpes (vegan)
1hod.
Tiramisù raw
4hod. 30min
Ricotta di macadamia raw
24hod. 15min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8hod. 55min
Pesto di mandorle
10min
Maionese vegana
15min
Maionese (vegan)
10min
Besciamella (senza lattosio)
10min
Besciamella (vegan)
15min