Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle
- 170 g di zucchero
- 5 albumi (150 g circa)
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di burro fuso
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci vanigliato
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 1586 kJ / 379 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Crostata di frutta secca e miele
1 godz. 10 min
Torta di mais
1 godz.
Torta di nocciole
50 min
Ciambella con farina di polenta
50 min
Focaccia dolce
45 min
Torta stracciatella
50 min
Torta di albumi e cioccolato
45 min
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Torta sabbiosa
50 min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Pan meino (Pan de mej)
50 min