
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 100 g Mandeln
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Kokosfett (z.B. von Palmin)
- 100 g Agavendicksaft
- 30 g Amaranth, gepufft (6-7 geh. EL)
- 30 g Kokosraspeln
Creme
- 200 g Zucker
- ½ Vanilleschote in Stücken
- 1 Zitrone unbehandelt, Schale einer halben Zitrone dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft (Saft aufgefangen)
- 800 g Seidentofu abgetropft, in Stücken (z.B. von Taifun)
- 200 g vegane Margarine in Stücken (z.B. von Alsan)
- 4 TL Agar-Agar (z.B. von Naturawerk), siehe Tipp
- 30 g Speisestärke
Himbeerguss
- 750 g Himbeeren, TK aufgetaut
- 70 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 510 kcal / 2137 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupfkuchen
7hod. 10min
Brownies
1hod.
Vegane Mandeltorte
9hod. 30min
Vegane Vanille-Preiselbeer-Torte
4hod. 30min
Mandelsahne
5min
Pfirsichtarte (vegan)
2hod.
Schokoladentarte (vegan)
9hod. 45min
Espresso-Mandel-Veganisu
6hod.
Vegane Donauwellen
4hod. 15min
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2hod.
Nuss-Kokos-Schnitten (vegan)
1hod. 15min