Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 100 g Mandeln
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 100 g Kokosfett (z.B. von Palmin)
- 100 g Agavendicksaft
- 30 g Amaranth, gepufft (6-7 geh. EL)
- 30 g Kokosraspeln
Creme
- 200 g Zucker
- ½ Vanilleschote, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale einer halben Zitrone dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft (Saft aufgefangen)
- 800 g Seidentofu, abgetropft, in Stücken (z.B. von Taifun)
- 200 g vegane Margarine, in Stücken (z.B. von Alsan)
- 4 TL Agar-Agar (z.B. von Naturawerk), siehe Tipp
- 30 g Speisestärke
Himbeerguss
- 750 g Himbeeren, TK, aufgetaut
- 70 g Zucker
- 2 Pck. Tortenguss, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2137 kJ / 510 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeer-Kokos-Törtchen (vegan, glutenfrei)
4 Std.
Espresso-Mandel-Veganisu
6h
Pfirsichtarte (vegan)
2j
Mandelsahne
5 min
Vegane Donauwellen
4h 15 min
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
1h 10 min
Schokoladentarte (vegan)
9 Std. 45 Min
Kokoskuchen (vegan)
50 menit
Veganer Mango-Kokos-Kuchen ohne Backen
6 Std. 20 Min
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35 Min
Zupfkuchen
7 Std. 10 Min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4h 45 min