Zařízení & příslušenství
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Příprava 25min.
Celkový 40min.
16 塊
Suroviny
-
芹菜10 克
-
洋蔥10 克
-
紅鯛魚片 切塊(約3公分)120 克
-
干貝 切塊(約2公分)130 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
玉米粉3 茶匙
-
油20 克
-
蝦卵 (volitelně) 少許,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
3.4 g
Kalorie
196 kJ /
47 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jennifer派對料理
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan