海鮮幕斯佐蝦卵小點

海鮮幕斯佐蝦卵小點

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
16 塊

Suroviny

  • 芹菜
    10 克
  • 洋蔥
    10 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    120 克
  • 干貝 切塊(約2公分)
    130 克
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克
  • 玉米粉
    3 茶匙
  • 20 克
  • 蝦卵 (volitelně) 少許,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 3.4 g
Kalorie 196 kJ / 47 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 0.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...