Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 芹菜
- 10 克 洋蔥
- 120 克 紅鯛魚片, 切塊(約3公分)
- 130 克 干貝, 切塊(約2公分)
- 1 顆 蛋
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 50 克 鮮奶油
- 3 茶匙 玉米粉
- 20 克 油
- 蝦卵, 少許,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 196 kJ / 47 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.1 g