Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 大匙 油
- 2 粒 蒜頭
- 5 克 薑, 切小塊
- 100 克 豬絞肉
- 100 克 去骨去皮雞肉, 切碎
- 60 克 蝦仁, 切碎
- 2 根 西洋芹, 取莖,切段
- 100 克 紅蘿蔔, 切小塊
- 90 克 新鮮荸薺, 去皮切半
- 4 根 蔥, 切小段
- 75 克 蘿蔓生菜, 切段
- 125 克 雞高湯
- 1 大匙 玉米粉, 可多備一些
- 2 大匙 蠔油
- 2 茶匙 香油
- 3 大匙 玉米粉
- 12 - 15 張 越南米紙
- 油炸油, 適量
- 2 粒 蒜頭 ,切末
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,去籽切末
- 2 大匙 檸檬汁
- 2 大匙 魚露
- 1 大匙 米醋
- 2 大匙 糖
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 398 kJ / 95 kcal
- Protein
- 4.81 g
- Sacharidy
- 10.198 g
- Tuk
- 3.928 g
- Vláknina
- 0.899 g