Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 50 g di liquore Strega
- 1 bustina di vanillina
- 120 g di farina tipo 00
Farcitura
- 2 cucchiai di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero (vedere consiglio)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Ciambella al limone
2h
Torta marmorizzata
2h
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Bignè menta e cioccolato
4h
Gateau di ricotta e cioccolato
1 godz. 10 min
Chiffon cake cappuccino
1 godz. 10 min
Crostata al cioccolato bianco
1 godz. 10 min
Torta Moretta
1 godz. 30 min