Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 10 g di liquore Strega
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 120 g di farina tipo 00
Farcitura
- 2 cucchiai di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero (vedere consiglio)
- 40 g di liquore Strega
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Ciambella al limone
2 Std.
Torta marmorizzata
2 Std.
Trancetti cioccolatte
2 Std.
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Bignè cake
4h
Oranais all'albicocca
1 Std. 35 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11u. 20min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Torta degli auguri
1 Std. 35 Min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min