Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
nebo 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min
Ravioli fritti salati
1 Std. 5 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Pizza di pasqua dolce
3h
Bocconotto
2 Std.
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 Min
Mini soufflé
1h 15min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.