
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
nebo 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 360 kcal / 1506 kJ
- Protein
- 18.2 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cartocci e viennesi siciliani
3hod. 15min
Berlingozzo
50min
Crocchette di carne
9hod.
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4hod. 45min
Ravioli di ricotta
1hod. 35min
Taralli al limoncello
45min
Conchiglioni agli spinaci
1hod. 15min
Pain aux raisins
4hod. 30min
Ciriola romana
10hod. 50min
Iris siciliani
4hod. 10min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Panini limone e miele
5hod. 30min