Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 2 uova medie
- 120 g di vino bianco
- 100 g di olio di oliva
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 400 g di ceci in scatola, sgocciolati
-
20
g di liquore all'arancia
nebo 20 g di liquore all'anice - 1 pizzico di cannella in polvere
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di miele
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio di arachidi
- 50 g di zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Cartellate
1h 5min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Crostata salata esotica
2 Std.
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Calzone dolce di ricotta
1 Std. 40 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min