Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 500 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 2 uova medie
- 120 g di vino bianco
- 100 g di olio di oliva
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 400 g di ceci in scatola, sgocciolati
-
20
g di liquore all'arancia
nebo 20 g di liquore all'anice - 1 pizzico di cannella in polvere
- 40 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di miele
Terminare la preparazione
- 1000 g di olio di arachidi
- 50 g di zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 28.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panpepato
25h 40min
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Profiteroles al limone
1 godz. 45 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zucchero al limone e cardamomo
2h 15min
Berlingozzo
50 min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min
Ravioli dolci di castagne
1 godz. 10 min
Ciambella speziata
45 min
Ciambellone con crema all'arancia
55 min