Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
- 250 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 125 g di albumi (4 uova)
- 6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 78.2 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1sa
Bignè al cioccolato
3h
Cheesecake cioccolato e caffè
2h 40min
Glassa al cioccolato
20 min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8hod. 45min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7小时
Fagottini al cioccolato
7 Std. 45 Min
Deliziosi al cioccolato
1sa 30 dk
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7小时
Éclaires al cioccolato
4 godz. 50 min
Crema tartufo
12h 20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min