Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1 cm)
- 250 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 125 g di albumi (4 uova)
- 6 wafer tondi, dello stesso diametro degli stampi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 78.2 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 Min
Cannoli al nocciolato
20min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Salsa al caramello
35min
Praline al gelato
5h 55min
Pasta Choux
2 Std.
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Sciroppo di cacao
20min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Cremino ai tre cioccolati
2 godz. 25 min
"Finta" cheesecake
1sa 55 dk