Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina de aprox. 25x30 cm)
- 250 g de leche
- 40 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 plátano en rodajas
- 1 naranja (en gajos, pelados a vivo)
- 50 g de frutos rojos frescos variados (arándano, frambuesa, moras, etc)
- 50 g de mermelada de albaricoque
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1354 kJ / 324 kcal
- Protein
- 7.28 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 16.11 g
- Vláknina
- 2.03 g
Alternativní recepty
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 Std.
Magdalenas de nata
1 Std.
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 godz. 10 min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 godz. 10 min
Tarta Sacher
3h
Flan de turrón
3 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Tarta de turrón
1 godz. 20 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Pastel de turrón y chocolate
3 godz. 50 min
Boston cream pie
3h
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2 Std. 30 Min