Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina de aprox. 25x30 cm)
- 250 g de leche
- 40 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 plátano en rodajas
- 1 naranja (en gajos, pelados a vivo)
- 50 g de frutos rojos frescos variados (arándano, frambuesa, moras, etc)
- 50 g de mermelada de albaricoque
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1354 kJ / 324 kcal
- Protein
- 7.28 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 16.11 g
- Vláknina
- 2.03 g
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tarta Sacher
3h
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tronco de Navidad
8h 30min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2h 30min
Nata de trufa
8u. 15min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Magdalenas de nata
1h
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 godz. 10 min