Kompatibilní verze
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 17.9 g
Alternativní recepty
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Brandy Sauce
10 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Lavender Shortbread
1 Std.
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Watercress Soup
25 Min