
Zařízení & příslušenství
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Příprava 25min
Celkový 1hod. 10min
8 portions
Suroviny
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
227 kcal /
951 kJ
Protein
11.3 g
Tuk
17.9 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dining in with Friends
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko