Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
TM6 TM5 TM31

Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 25 g plain flour
  • 300 g milk
  • 2 tsp English mustard
  • 4 medium eggs, separated
  • 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
  • ½ tsp fine sea salt
  • water, boiling, for cooking

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
951 kJ / 227 kcal
Protein
11.3 g
Sacharidy
5.3 g
Tuk
17.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty