Kompatibilní verze
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 17.9 g
Alternativní recepty
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Žádné hodnocení
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min