Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé

Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé

4.8 9 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 10min
8 portions

Suroviny

  • hard goat's cheese diced (1 cm)
    175 g
  • blanched hazelnuts
    50 g
  • unsalted butter plus extra for greasing
    25 g
  • plain flour
    25 g
  • milk
    300 g
  • English mustard
    2 tsp
  • medium eggs separated
    4
  • watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • water boiling, for cooking

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 227 kcal / 951 kJ
Protein 11.3 g
Tuk 17.9 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...