![Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9BF90FB8-467F-41E2-A83E-D48E2FEC1B1F/Derivates/2C573D10-7253-4247-B968-0D743C064B99.jpg)
Kompatibilní verze
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g hard goat's cheese, diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs, separated
- 50 g watercress, leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water, boiling, for cooking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 951 kJ / 227 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 17.9 g
Alternativní recepty
Onion Soup
1j
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Hollandaise Sauce
15 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Žádné hodnocení
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1j
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Limoncello
192 Std. 30 Min