Zařízení & příslušenství
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11.3 g
Kalorie
951 kJ /
227 kcal
Tuk
17.9 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dining in with Friends
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Posset
2hod. 40min.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1hod. 40min.
Orange Liqueur Zabaglione
15min.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min.
Hollandaise Sauce
15min.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min.
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min.
Brandy Butter
10min.
Shallot Tarte Tatin
2hod.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48hod.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.