
Kompatibilní verze
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g hard goat's cheese diced (1 cm)
- 50 g blanched hazelnuts
- 25 g unsalted butter plus extra for greasing
- 25 g plain flour
- 300 g milk
- 2 tsp English mustard
- 4 medium eggs separated
- 50 g watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing
- ½ tsp fine sea salt
- water boiling, for cooking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 227 kcal / 951 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 5.3 g
Alternativní recepty
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Savoury Stilton Cheesecake
11 Std. 40 Min
Brandy Sauce
10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Summer Pudding
8 Std. 30 Min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 Std.
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.
Smoked Mackerel Pâté
55 Min